Faceți căutări pe acest blog

vineri, 10 februarie 2012

Chec Mulino Bianco







Chec Mulino Bianco

sursa: Laura Adamache

Ingrediente:
250 gr faina
200 gr zahar
2 oua intregi
2 galbenusuri
150 gr iaurt mai gras scurs
100 gr ulei
50 gr unt
30 gr lapte
1 praf de copt
Esenta de vanilie
Mod de preparare:
Se mixeaza cele doua oua cu zaharul pana se transforma in crema. Adaugi apoi untul moale si freci bine dupa care adaugi galbenusurile pe rand si mixezi dupa fiecare. Adaugi iaurtul si apoi laptele. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga treptat compozitiei de mai sus. La final adaugi uleiul si mixezi pana obtii un aluat lucios. Pui compozitia intr-o tava tapetata de chec si o dai la cuptorul incalzit la foc potrivit pentru aproximativ 40-50 de minune.

Niciun comentariu: