Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 13 iulie 2011

Pui cu marar si rosii






















































































































Pui cu marar si rosii



Ingrediente:



1 piept de pui

1 morcov potrivit

1 ceapa

cateva rosii

1 capatana de usturoi

1 legatura de marar

1 pahar de vin alb sec

condimente( curry, boia dulce, vegeta, piper,etc)



Mod de preparare:


Pieptul de pui se spala, se sterge cu o carpa curata si se taie cuburi potrivite. Morcovul se da prin razatoarea mica. ceapa si rosiile se toaca marunt iar usturoiul se piseaza in mojar. Daca doriti puteti condimenta inainte puiul si sa-l tineti cateva ore la rece. Incingem o tigaie, adaugam ulei si dupa ce s-a incalzit calim ceapa pana isi schimba culoarea, adaugam apoi usturoiul si calim impreuna cu carnea. Adaugam condimente dupa plac si punem rosiile. Nu folositi apa caci rosiile isi lasa zeama si ii stricati gustul. Dam la cuptor sa scada putin si spre sfarsit punem vinul si mararul tocat. Se serveste alaturi de un vin rece.

Pofta buna

reteta proprie

Un comentariu:

Alexandrina spunea...

Imi place mancarica ta, e foarte buna!