Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 20 iunie 2012

Miel cu garnitura de orez alb





Mielul a fost ramas de la o friptura de miel la cuptor, vedeti aici: http://wwwsimona-susu.blogspot.ro/2012/06/friptura-de-miel.html


orezul:

1 cana de orez
3 cani si 1/2 supa de pasare strecurata
cativa catei de usturoi
vegeta
patrunjel verde
1/3 pachet unt
ulei de masline
piper
curry
boia

Mod de preparare:

Se face o supa din curcan, legumele taiate potrivit si spre sfarsit o condimentam(sare, boia, curry, etc) si punem patrunjel verde. Acoperim supa si ne ocupam de orez. Se caleste o ceapa alba tocata marunt in ulei de masline si 1/3 pachet de unt, sea adauga apoi orezul si se caleste si acesta. Punem 3 cani jumate de supa strecurata, vegeta dupa gust si dam la cuptor. Cand e aproape gata si orezul scazut gustam de sare si inchidem focul. Se serveste cu patrunjel proaspat si orice fel de carne. Daca vreti ca orezul sa fie mai alb puteti adauga putina zeama de lamaie in timp de fierbe.

Niciun comentariu: