Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 iunie 2016

Spirale cu kaizer și ardei iute










200-250 gr spirale cu ou, 1/2 pachet
2 ardei grași verzi taiati juliene
2 ardei capia rosii taiati juliene
1 ardei iute curățat de semințe
1 ceapa mare taiata pestisori
4 catei mari de usturoi zdrobiți
1 morcov mic ras prin razatoarea mica
1 legatura de busuioc proaspat, tocat
1 legatura de patrunjel proaspat, tocat
4 rosii mari și coapte taiate cubulete
200 gr kaizer taiat cubulete sau fasii
Branza rasa eu am pus vreo 9 lg
6 lgt pline (100 gr) pasta de tomate mykado
Condimente : 1 lgt boia, 1 lgt curry, 3 lgt condimente speciale pt paste, oregano, foi de dafin, coriandru si piper pt fiert pastele

Calim în ulei de masline usturoiul și ceapa, adaugam in continuare la calit ardeiul iute felii, morcovul, carnea și ardeiul. Cand s-au inmuiat bine punem rosiile, pasta concentrata de tomate, 2 polonice din fiertura de la paste si jumatate din verdeata. Urmeaza si condimentele si lasam sa scada sosul. Punem o oala cu 3 l de apa la fiert si cand da in clocot punem sare, piper, coriandru, oregano si foi de dafin. Punem pastele și amestecam sa nu se prinda de oala. Fierbem vreo 8 min dupa care scurgem de apa. Punem sosul peste spirale,  mai lasam cateva min pe foc timp în care amestecam. Adaugam branza si restul de verdeata. Amestecam in ele și lasam fara capac pentru a nu se întări. Daca sunt prea lichide le puteți acoperi pentru putin. Cand le reîncălzire la microunde puneti cateva bucatele de cascaval deasupra.



Niciun comentariu: