Faceți căutări pe acest blog

joi, 22 februarie 2018

Iahnie de cartofi




Vreo 2 kg cartofi albi
1 ardei capia
1 ceapa
1 morcov
1 pastarnac
1 patrunjel
1 legat marar
1 lgt boia dulce
1 lgt curry
1 lgt chimion macinat
1/3 lgt garam masala
1-2 lg pasta de rosii
Cativa catei de usturoi
Foi de dafin

Intr-o oala punem cartofii taiati in cuburi mici si apa sa-i acopere cu 2-3 degete. Adaugam putina sare si lasam sa fiarba. Separat calim usturoiul zdrobit, punem ceapa tocata si calim in continuare pe rand morcovul taiat cubulete, ardeiul cuburi mari si radacinoasele felii. Adaugam mirodenii. Punem legumele calite peste cartofii fierti si mai lasam 15 minute.  Punem bulion si marar si lasam sa scada, daca doriti dati la cuptor.

Niciun comentariu: