Portii pt 4 persoane
Taitei chinezesti
1 farfurie pui taiat cubulete
1 farfurie varza alba taiata julienne
1 farfurie morcov taiat bastonase
3 ardei capia rosii taiati bastonase
1 farfurie telina, pastarnac si patrunjel bastonase
1 ceapa mica rosie
1 ceapa mica alba
2-3 catei usturoi
Curry vreo 2-3 lgt
Curcuma 1 lgt
Sare
Pieptul de pui se taie cubulete mai mici si se amesteca cu sare, curry, curcuma si putin ulei de masline. Pastele se fierb separat si se scurg. Calim usturoiul zdrobit apoi adaugam ceapa taiata in 4. Urmeaza carnea si dupa ce am calit-o bine pe toate partile o scoate. In aceeasi oala mai punem putin ulei si calim pe rand in continuare telina dupa care adaugam morcovul si apoi ardeiul. Urmeaza varza si dupa ce s-au calit bine toate legumele punem pastele. Le mai lasam cateva minute dupa care adaugam si carnea cu ceapa. Potrivim de sare si daca mai doriti curry. Putem folosi si ceapa verde iar puiul se poate marina in sos de soia.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu