Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 27 octombrie 2010

Vita cu ardei bicolor

























































Ingrediente:

½ kg carne de vita
Ardei rosu
Ardei gras verde
Cateva rosii
Pasta de tomate
2 cepe
1 morcov
Ardei iute
Usturoi
Patrunjel
1 telina mica
Curry
Boia dulce

Mod de preparare:

Cartofii se taie bucati potrivite si se pun in apa. Ardeii se taie cuburi si li sescoate nervura din interior. Carnea se taie bucati potrivite, ceapa toccata marunt, morcovii dupa preferinta si rosiile cuburi sau pasate. Calim ceapa si usturoiul in ulei incins, adaugam morcovul, ardeiul iute taiat si telina bastonase, apoi calim si carnea iar la urma ardeii. Adaugam apa fierbinte si condimente. Spre sfaristul fierberii punem cartofii si rosiile. Potrivim de sare si bagam la cuptor. Este o mancarica gustoasa si sanatoasa. Daca doriti puteti pune carnea si legumele fara a le mai cali insa gustul nu va mai fi acelasi.

Niciun comentariu: