Faceți căutări pe acest blog

duminică, 23 iunie 2019

Crap la cuptor cu legume si vin alb

































Grozav de bun, chiar daca n-am calit legumele ci le-am bagat direct la cuptor sosul demential

1 crap mare
Cativa catei de ust zdrob
Telina radac felii
Frunze si tulpina de tel intregi
Morcov felii
Pastrarnac felii
1 kg vin alb sau rose
Foi dafin
Coriandru
Sare
Piper
Cimbru
Busuioc
Oregano
1 lgt boia
Ulei de masline
2 rosii
2 felii de lamaie

Se pune de seara sa stea cu vin, legume si mirodenii. A doua zi punem rosiile tocate si lamaia. Pestele nu se cresteaza, pentru ca este mai mare lasam vreo ora. Acoperim si dam la cuptor pt 30 min la 150°. Scoatem folia si mai lasam 30-40 min timp in care il ungem cu sos din tava. Pestele nu trebuie lasat prea mult, sa se usuce. Servim cu orez simplu, fiert in apa si cu sprit de vin alb, minunat.


Niciun comentariu: