2 pastravi intregi
O capatana de usturoi zdrobit
2 cepe taiate julienne
1 morcov taiat felii subtiri
Cateva rosii taiate felii
Patrunjel verde
Vin alb sec cat mai mult
Mirodenii : sare, piper, coriandru, boia, foi de dafin,
Am calit usturoi zdrobit, am adaugat ceapa julien, morcov felii, foi de dafin, coriandru si piper boabe. Dupa ce s-au calit bine calim in continuare cateva rosii taiate felii, punem boia si patrunjel. Stingem cu vin si punem jumatate de sos in tava, deasupra pestele intreg si peste restul de sos. Eu am folosit vreun kg de vin, fara apa. Acoperim cu folie si dam la cuptorul incalzit pentru 30 de minute laz150°. Dupa 15 minute scoatem tava, dam folia la o parte, intoarcem pestele si mai lasam restul de 15 min. E grozav de bun.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu