Faceți căutări pe acest blog

marți, 13 iulie 2010

Turn de orez














Ingrediente:

1 cartof
2 cepe mari
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
1 morcov ras
1 dovlecel potrivit
1 vanata
½ kg ciuperci
Piper mozaic
1 pahar de orez
3 pahare de supa de carne
Curry
Boia
Condimente pentru orez

Mod de preparare :

Ceapa, ardeiul si ciupercile se toaca marunt. Dovlecelul si vanata se dau prin razatoarea mare, morcovul prin razatoarea mica iar cartoful se taie in cubulete potrivite. Se caleste ceapa, se adauga apoi morcovul si se mai caleste putin, apoi orezul si la urma ardeiul. Dupa ce le-am calit bine se aduga dovlecelul, vanata si ciupercile. Se pune supa de carne si condimentele. Spre sfarsit se pun si cartofii si se lasa pana fierb toate legumele. Cine doreste poate adauga si suc de rosii. Se serveste atat cald cat si rece.

Niciun comentariu: