O prajitura nemaipomenita pe care am facut-o si cu mere si a iesit la fel de gustoasa
Prajitura cu branza
Ingrediente pentru aluat:
2 oua
9 linguri de zahar
9linguri de ulei
9 linguri de lapte
12 linguri cu varf de faina
Un praf de copt
Ingrediente pentru crema:
500 gr branza de vaci
3 oua
5 linguri de zahar
3 linguri de gris
Stafide
cognac si esenta de rom
Arome
Mod de preparare:
Se bat spuma ouale cu zaharul, se adauga uleiul treptat apoi laptele alternand cu faina amestecata cu parful de copt. Intr-o tava mai mica tapetata se varsa jumatate din compozitie si se da 10 min la cuptorul preincalzit. Se scoate tava si se intinde deasupra crema preparata prin mixarea oualor cu zaharul si apoi amestecarea lor cu restul ingredientelor si stafidele hidratate. Se toarna restul de aluat si se da la cuptor inca 40 de minute la foc potrivit.
De incercat din bucataria Gicutei
https://bunatatidinbucatariagicutei
.blogspot.com/2018/09/prajitura-cu-aluat-turnat-si-branza.html?fbclid=IwAR39QPWJtzf2pgZtvSYEiG3mh6b5edc4XgYUddL--uon09w_KsJyAKWr7GY&m=1
De incercat din bucataria Gicutei
https://bunatatidinbucatariagicutei
.blogspot.com/2018/09/prajitura-cu-aluat-turnat-si-branza.html?fbclid=IwAR39QPWJtzf2pgZtvSYEiG3mh6b5edc4XgYUddL--uon09w_KsJyAKWr7GY&m=1
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu