Saculeti cu carne si legume
RETETA MEA PROPRIE, minunata, gustoasa si sanatoasa
Ingrediente:
Carne de curcan, vita, miel sau oricare doriti (aproximativ 400 gr)
2 Morcovi
pastranac si patrunjel radacina obtional
1 Ardei capia rosu
1 Ardei verde
1 Ardei verde
Usturoi 1 capatana mica
1 Ceapa rosie
Ceapa alba
Condiment: curry, piper, boia, cimbru, maghiran
Putin ulei de masline
Ciuperci obtional, mi-a placut mai mult fara ciuperci
sfoara
hartie de copt
sfoara
hartie de copt
Mod de preparare:
Se taie albitura si morcovul bastonase mai subtiri iar ceapa si ardeiul julien Pe o foaie de copt de la fino pentru ca este mai buna si nu curge se aseaza cate o mana din fiecare leguma, usturoi, carne taiata bucati potrivite si condimente. Daca, carnea este mai slaba o puteti condimenta cu ajutorul uleiului si sa o lasati de pe-o zi pe alta la frigider, in acest fel va fi mai gustoasa. Usturoiul se lasa cu tot cu manta. Se strange hartia la mijloc ca un sac si se leaga cu sfoara de bucatarie. Se da la cuptor pentru cateva ore in functie de ce carne folositi. Este o reteta sanatoasa si delicioasa, se intrepatrunde gustul legumelor cu cel al carnii. Am folosit atat carne de curcan cat si de vita, au fost excelente. Se poate servi si cu o garnitura de orez si sos de soia. Mie imi plac legumele si ceapa putin caramelizate si de aceea le tai mai subtiri, daca doriti sa nu fie asa arse le puteti taia mai mari.
Un comentariu:
Mai mult decat deliciosi sunt!!!!!!!
Trimiteți un comentariu