Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 26 martie 2016

Iepure in sos de rosii


Am gatit iepure in fel si chip, la cuptor, cu vin rosu sau alb dar varianta cu rosii mi-a placut cel mai mult

1 iepure de crescatorie de la lidl
1 conserva de rosii tocate
1 ardei capia
1 ceapa alba
1 ceapa rosie
1 pastranac
1 morcov
3 catei de usturoi
3 boabe ienibahar
2 foi de dafin
cateva boabe de coriandru
patrunjel, leustean, marar, frunze de telina

Portionam iepurele si tocam marunt legumele. Calim ceapa si usturoiul zdrobit, adaugam ardeiul apoi albitura si la sfarsit carnea. Punem condimente, putina verdeata si rosiile desfacute intr-o cana de apa. Cand a fiert carnea punem restul de verdeata, porivim de sare si stingem focul. Acoperim cu capac pana la racire. Servim cu piure de cartofi. 

Niciun comentariu: