Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 21 septembrie 2016

Ciuperci cu verdeata la cuptor


1 kg ciuperci mari
1 ceapa mare
1/2 legatura marar
1/2 legatura patrunjel
1 catel de usturoi
condimente, sare, piper
ulei de masline

Ciupercile se curata de pamant fara a se spala si fara a le indeparta pielita. Tocam marunt ceapa, piciorusele ciupercilor si verdeata. Calim ceapa si usturoiul pana se inmoaie, adaugam ciupercile si lasam sa se evapore apa lasata. Punem verdeata si condimentele si potrivim de sare. Asezam palariile cu fata in sus pe o foaie de copt in tava, punem putina sare si stropim cu ulei de masline. Dam la cuptorul incalzit pentru 5 minute la 200 de grade. Scoatem tava, punem sucul de la ciuperci peste compozitia calita, intoarcem ciupercile si le mai dam 5 minute la cuptor. Scoatem din nou tava, scurgem sosul din tava peste compozitie, amestecam si umplem palariile cu umplutura. Mai dam la cuptor pana se rumenesc deasupra, se poate pune si cascaval ras.  sunt bune atat reci ct si calde.

Niciun comentariu: