O reteta gustoasa si sanatoasa, imi plac cotletele de berbecut la gratar dar pentru ca se face un fum si-un miros de nedescris prefer sa le gatesc asa
Cotlete de berbecut cu putina grasime
Cateva frunze intregi de patrunjel
Cartofi daca doriti
Ceapa rosie
Morcov
Pastarnac
Patrunjel
Capia
Ciuperci
Usturoi
Taiem radacinoasele, capia si ceapa julienne. Ciupercile si cartofii felii iar usturoiul se lasa intreg si necuratat. Asezam pe folie de copt legume si le presaram cu sare. Punem deasupra cotletele si le saram. Dam folia peste ele de doua ori astfel incat sa fie doua foi. Strangem marginile etans si strangem cu agrafe metalice de birou. Dam la cuptorul incalzit pentru o ora, decupam un capac deasupra si mai lasam sa se rumeneasca deasupra inca 5 min. Putem folosi orice fel de carne, rasol de vita, porc sau pui. Daca folosim o carne mai slaba punem si putin ulei de masline deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu