6 pulpe superioare puiul fermierului
1 cana potrivita de orez
6 cani de apa
Morcov, telina, pastarnac, patrunjel
2-3 ardei capia rosii
Ulei de masline
1 ceapa alba
1 ceapa rosie
5 catei de usturoi
1 legatura patrunjel
1 lgt vegeta
Ciuperci daca doriti
Intr-o tava mare si inalta punem carnea, o cana de orez, radacinoasele taiate felii foarte subtiri, ardeiul taiat in patru, usturoiul si ceapa intregi, vegeta, cateva frunze intregi de patrunjel, ulei de masline si vreo 6 cani de apa. Mie imi place sa iasa mai lichid. Punem folie de aluminiu etans deasupra si dam la cuptorul incalzit la 250°. Cand incepe sa fiarba lasam 15 min dupa care scoatem folia amestecam si intoarcem carnea si legumele sa nu se arda deasupra. Punem folia, micsoram la 180° si dam la cuptor pana este gata. Scoatem tava din cuptor ca sa nu scada de tot. Legumele sunt pentru gust dar le puteti servi langa pilaf. Servim cu patrunjel proaspat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu