Faceți căutări pe acest blog

joi, 31 octombrie 2019

Gogosari marinati in otet




























Aceasta reteta este cu 1 l otet la 2 l de apa dar mie nu-mi plac asa acri, eu folosesc 1 l otet la 3 l de apa

De incercat :

1 l otet 9°
2 l apa
3 lg sare ( 1 lg la 1 l l de lichid)
6 lg zahar (2 lg la 1 l de lichid)
Morcovi
Telina 
struguri albi nu rosii
Gogosari sau ardei capia
Gogonele
Conopida
Gutui
Castraveti
Dovlecei
Mere
Pere tari
Ceapa
Frunze de telina
Frunze de dafin
Hrean
Boabe de mustar
Boabe de piper
Boabe ienibahar
Ustutoi
Marar uscat

Se mai poate folosi varza alba sau pastarnac. Legumele si fructele spalate se pun intregi sau se taie dupa preferinta. Se fierbe apa cu otetul, sarea, zaharul, piperul, ienibaharul si dafinul. In fiecate borcan se pune hrean, boabe de mustar, usturoi, marar uscat si lichid fierbinte. 

Sursa Gina Bradea
https://pofta-buna.com/gogosari-in-otet/

Niciun comentariu: