Ravioli cu sos de rosii
Ingrediente:
2 cutii ravioli cu carne
1 ceapa
Cimbru
Condimente pentru paste
Piper
Pasta de tomate
Usturoi
Chefir sau iaurt
Cascaval
Branza
Busuioc proaspat
Mod de preparare:
Calim ceapa tocata si usturoiul, adaugam pasta de rosii si ceva condimente dupa gust. Lasam sa se imprieteneasca aromele si adaugam apoi pastele. Dupa ce le-am calit cateva minute le punem intr-un vac termo, adaugam iaurt deasupra, branza si cascaval ras, dupa care dam la cuptor sa se rumeneasca
Ingrediente:
2 cutii ravioli cu carne
1 ceapa
Cimbru
Condimente pentru paste
Piper
Pasta de tomate
Usturoi
Chefir sau iaurt
Cascaval
Branza
Busuioc proaspat
Mod de preparare:
Calim ceapa tocata si usturoiul, adaugam pasta de rosii si ceva condimente dupa gust. Lasam sa se imprieteneasca aromele si adaugam apoi pastele. Dupa ce le-am calit cateva minute le punem intr-un vac termo, adaugam iaurt deasupra, branza si cascaval ras, dupa care dam la cuptor sa se rumeneasca
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu