Banuti cu ovaz si scortisoara
225 gr unt la temperature camerei
200 gr zahar brun
140 gr zahar tos alb
2 oua mari
½ fiola esenta vanilie
2-3 lingurite scortisoara
200 gr fulgi de ovaz
200 gr faina
½ lingurita praf de copt
½ lingurita bicarbonate
Sare
1 mana de merisoare
Mod de preparare:
200 gr zahar brun
140 gr zahar tos alb
2 oua mari
½ fiola esenta vanilie
2-3 lingurite scortisoara
200 gr fulgi de ovaz
200 gr faina
½ lingurita praf de copt
½ lingurita bicarbonate
Sare
1 mana de merisoare
Mod de preparare:
Untul se mixeaza, se adauga apoi treptat din zahar si si mixeaza, se adauga pe rand ouale si esentele. Faina se cerne, fulgii de ovaz se dau la robot pana se devin o faina. Amesteca fainurile intre ele si celelalte ingrediente in crema. Da o ora la frigider. Se formeaza niste bile si se pun in tava la distanta una de alta. Bilutele se fac mai mici pentru ca se lasa foarte mult. Pentru biscuitit crocanti lasati 15 minute si 12 minute sa iasa mai moi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu