Pui cu marar si rosii
Ingrediente:
1 piept de pui
1 morcov potrivit
1 ceapa
cateva rosii
1 capatana de usturoi
1 legatura de marar
1 pahar de vin alb sec
condimente( curry, boia dulce, vegeta, piper,etc)
Mod de preparare:
Pieptul de pui se spala, se sterge cu o carpa curata si se taie cuburi potrivite. Morcovul se da prin razatoarea mica. ceapa si rosiile se toaca marunt iar usturoiul se piseaza in mojar. Daca doriti puteti condimenta inainte puiul si sa-l tineti cateva ore la rece. Incingem o tigaie, adaugam ulei si dupa ce s-a incalzit calim ceapa pana isi schimba culoarea, adaugam apoi usturoiul si calim impreuna cu carnea. Adaugam condimente dupa plac si punem rosiile. Nu folositi apa caci rosiile isi lasa zeama si ii stricati gustul. Dam la cuptor sa scada putin si spre sfarsit punem vinul si mararul tocat. Se serveste alaturi de un vin rece.
Pofta buna
reteta proprie
reteta proprie
Un comentariu:
Imi place mancarica ta, e foarte buna!
Trimiteți un comentariu