Faceți căutări pe acest blog

joi, 10 decembrie 2015

Sarmale cu legume















1 cana de orez (250 gr), 3 cepe albe si rosii, 3 morcovi, o telina potrivita, 2 ardei capia rosii, 1 pastranac, 1 patrunjel, frunze de telina, 1 legat de marar, 1 legatura patrunjel, piper, condimente, 2 lgt vegeta, cimbru, foi de dafin, pasta de rosii, varza murata sau foi de vita, ulei, 2 catei usturoi, curry, boia

Albitura se rade mare si o parte din morcov ras fin. Calim ceapa tocata marunt, adaugam ardeii cuburi, morcovii si albitura. Folosim aceeasi cantitate din fiecare : patrunjel, pastarnac, telina si morcov. Calim separat orezul, adaugam 1 lgt curry, boia, putina vrdeata si bulion. Punem orezul la legume si 2 maini de verdeata. Potrivim de sare si facem sarmalele. Punem varza tocata pe fundul oalei, sarmale, mirodenii printre ele : oregano, piper, cimbru, marar, pasta de rosii dizolvata in apa clocotita cu putina vegeta si zeama de varza. Dam la cuptor sa se rumeneasca frumos vreo ora la 200 de grade.  







Niciun comentariu: