Chec margareta
Ingrediente:
5 oua
150 gr zahar
250 gr faina
1 praf de copt
1 lingurita esenta vanilie
1 lingurita esenta de rom
1 lingura cognac
Coaja de lamaie
Coaja de portocale
60 gr unt
1 lingura de lapte
1 lingura cacao
1 lingura zahar
100 gr nuca maruntita
1 pumn de stafide
Mod de preparare:
Albusurile se bat spuma cu sare, adaugi zaharul si mixezi bine. Galbenusurile se adauga pe rand apoi esentele si coaja de portocale. Topesti untul si adaugi laptele iar la final lingura de zahar. Faina si praful de copt se cern si se adauga in ploaie peste oua. O treime se amesteca cu cacaoa cernuta. Pui in tava compozitia simpla, presari stafidele, nucile si apoi aluatul de cacao. Dai la cuptor pana se rumeneste frumos.
Ingrediente:
5 oua
150 gr zahar
250 gr faina
1 praf de copt
1 lingurita esenta vanilie
1 lingurita esenta de rom
1 lingura cognac
Coaja de lamaie
Coaja de portocale
60 gr unt
1 lingura de lapte
1 lingura cacao
1 lingura zahar
100 gr nuca maruntita
1 pumn de stafide
Mod de preparare:
Albusurile se bat spuma cu sare, adaugi zaharul si mixezi bine. Galbenusurile se adauga pe rand apoi esentele si coaja de portocale. Topesti untul si adaugi laptele iar la final lingura de zahar. Faina si praful de copt se cern si se adauga in ploaie peste oua. O treime se amesteca cu cacaoa cernuta. Pui in tava compozitia simpla, presari stafidele, nucile si apoi aluatul de cacao. Dai la cuptor pana se rumeneste frumos.
3 comentarii:
Ce frumos!!!
E foarte frumos checul tau!
Buna ziua,
Felicitari pentru reteta asta minunata! Ne bucuram ca va place produsul si va multumim pentru comentariul pozitiv.
Ne permiteti sa va folosim reteta pe www.coolinaria.ro? Cu numele dumneavoastra, desigur.
O sa apara apoi in pagina produsului.
Trimiteți un comentariu