- 500-700 gr ciuperci potrivite ca marime
- 1 ceapa alba
- 1 ceapa rosie
- 2 fire ceapa verde
- ulei de masline
- sare
- piper
- 1 lgt curry
- 1 lgt boia dulce
- patrunjel verde
- cativa catei de usturoi
- pasta de rosii
Grozave, ciupercile se gatesc în fel și chip insa nu am reușit sa postez toate rețetele
Se spala ciupercile putin, doar se trec sub un jet de apa fara a li se indeparta pielita. Ceapa si coditele ciupercilor se toaca marunt, calim ceapa si usturoiul dupa care adaugam coditele si condimentam. Asezam palariile cu fata in sus intr-o tava unsa cu ulei, le stropim cu putin ulei si se presara piper si sare. Le dam la cuptor 5 min, le intoarcem si le mai lasam 5 min. Zeama scursa se adauga la umplutura impreuna cu patrunjel si 1 lgt pasta de rosii. Potrivim de sare si gustam. Umplem ciupercile si le mai dam putin la cuptor. Daca aveti cascaval puteti rade putin pe deasupra.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu