1 l de apa
500 ml otet de Topoloveni
5 linguri zahar brun
1 lingura și 1/2 sare greceasca pt muraturi
Hrean, usturoi, gogosari, telina frunze și radacina, albitura, morcovi, ceapa roșie și alba, varza rosie, boabe de mustar și piper, marar uscat, fze de vișin, cimbru.
Iubesc ardeii iuti atat cei românești, bulgărești, iuti sau mai puțin iuti. Eu ii combin cu legume pt aroma dar și pt ca le mai ia din iuteala. Puteti servi foarte bine si legumele usor iuti. Acum am folosit ce am găsit prin frigider ramase de la muraturi. Am asezat pe fundul borcanului o parte din mirodenii, hrean, legume apoi ardei, la mijloc iar mirodenii, legume, ardei și deasupra din nou niște hrean și mirodenii. Se pune fiertura calda peste ardei, se pune capac și se da la cald.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu