Negresa II
Ingrediente necesare:
1 pachet de unt
250 ml lapte
400 gr zahar
200 gr faina
4 oua mari
120 gr nuci
50 gr cacao
Cateva linguri de cognac
1 praf de copt
Esente
Coaja de portocale
Mod de preparare:
Nuca se prajeste putin in cuptor pentru a-i da o aroma. ½ din cantitate se macina fin si restul se toaca marunt. Se fierbe untul impreuna cu zaharul, laptele, cacaoa si esentele. Din aceasta compozitie se opresc 15 linguri. Dupa ce s-a racit compozitia se adauga treptat faina, galbenusurile, nuca si la sfarsit albusurile spuma. Se coace intr-o tava mai mica ca sa iasa prajitura inalta. Se coace aproximativ 20-30 de minute in functie de cuptor. Se pun peste prajitura cele 15 linguri oprite si se inchide focul.
Ingrediente necesare:
1 pachet de unt
250 ml lapte
400 gr zahar
200 gr faina
4 oua mari
120 gr nuci
50 gr cacao
Cateva linguri de cognac
1 praf de copt
Esente
Coaja de portocale
Mod de preparare:
Nuca se prajeste putin in cuptor pentru a-i da o aroma. ½ din cantitate se macina fin si restul se toaca marunt. Se fierbe untul impreuna cu zaharul, laptele, cacaoa si esentele. Din aceasta compozitie se opresc 15 linguri. Dupa ce s-a racit compozitia se adauga treptat faina, galbenusurile, nuca si la sfarsit albusurile spuma. Se coace intr-o tava mai mica ca sa iasa prajitura inalta. Se coace aproximativ 20-30 de minute in functie de cuptor. Se pun peste prajitura cele 15 linguri oprite si se inchide focul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu