Faceți căutări pe acest blog

marți, 16 august 2011

Stufat de miel






































































































































Stufat de miel:

1.5 kg miel
15 legaturi de ceapa verde
15 legaturi de usturoi verde
300 ml suc de rosii
1 lingura pasta de rosii
1 legatura patrunjel
100 ml ulei masline
Sare
Piper
Boia
Condimente pntru miel
Zeama de lamaie

Mod de preparare:

Se taie carnea bucati potrivite, se spala si se usuca cu un prosop curat. Se condimenteaza bine si se lasa la frigider cateva ore. Se caleste carnea dupa care se stinge cu 2 cani de apa fiarta, se acopera si se lasa la inabusit. Ceapa si usturoiul se spala bine si se taie bucati de 3-4 cm. Cand carnea e aproape gata se adauga ceapa si usturoiul, se acopera si se lasa la inabusit. Spre sfarsit se adauga pasta de rosii, condimentele si putina zeama de lamaie. Se da la cuptor sa scada bine.

Niciun comentariu: