Faceți căutări pe acest blog

marți, 2 noiembrie 2010

Mancare de mazare cu pui











Mancare de mazare cu pui

Ingrediente:

Mazare proaspata pastai 2 kg, 2 borcane de mazare conservata sau  1 kg mazare congelata
1 morcov
Cateva tomate
2 cepe
1 ardei gras rosu
Pui (aripi si pulpe)
Pasta de tomate
1 legatura de marar

Mod de preparare:

Ceapa se toaca marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, ardeiul se toaca cubulete, rosiile se paseaza iar puiul se portioneaza in bucati mici. Ceapa se caleste in putin ulei, se adauga morcovul si apoi ardeiul. Dupa ce le-am calit bine adaugam si puiul. Stingem cu apa fiarta, adaugam piper, sare si lasam pe foc. Dupa ce au fiert putin adaugam si mazarea iar la sfarsit rosiile. Dam la cuptor sa scada si la sfarsit adaugam pasta de tomate si marar. Cine doreste o mancarica mai dulce, daca mazarea nu este sufficient de dulce poate adauga
putin zahar.

Niciun comentariu: