Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 19 februarie 2011

Fursecuri cu stafide, nuca si dovleac





























Biscuiti aromati cu stafide, nuca si dovleac


Ingrediente:

1 cana pulpa de dovleac copt
1 cana de zahar
½ cana ulei
1 ou
2 cani faina
2 lingurite praf de copt
2 lingurite scortisoara
½ lingurita sare
1 lingurita amidon
1 lingura de lapte
Vanilie
2 cuisoare
1 mana stafide
1 praf de ghimbir
½ lingurita coaja de portocale
nuci

Mod de preparare:

Mixezi zaharul, uleiul si oul dupa care adaugi pireul de dovleac. Stingi bicarbonatul in lapte si il adaugi compozitiei. Amesteci faina cu praful de copt si scortisoara si le adaugi. Pui sarea, stafidele, esentele si praful de cuisoare. Formezi bilute si le pui la copt pt vreo 10-12 minute.

Niciun comentariu: