Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 9 februarie 2011

Pangasius cu praz si lime








































O reteta incercata de pe tv paprika

Pangasius cu praz si lime

Ingrediente:
2 fileuri de pangasius
2 “capiati” rosii
2 capia verzi
1 ceapa rosie
1 ceapa alba
3 bucati lime
½ kg praz (atat partea alba cat si verde)
Boia dulce
Curry
Piper
Ulei de masline
Condimente pentru peste

Mod de preparare:
Se taie prazul oblic in bucati potrivite. Pestele bine scurs se presara cu diverse condimente si putin ulei de masline dupa care se tine pentru cateva ore la frigider. Ardeii se taie o parte bucati potrivite si alta parte julien iar ceapa dupa preferinta. Incingem putin ulei de masline si calim ceapa dupa care adaugam prazul usor desfacut si ardeii. Dupa ce le-am calit bine adaugam pestele taiat si potrivim de condimente. Inainte de a inchide focul stoarcem zeama de lime dupa gust. Rezultatul este unul surprinzator, pe noi ne-a incantat combinatia de praz, peste si zeama de lime

Tipsuri : a nu se inlocui cu lamaile obisnuite, legumele trebuiesc calite " al dente "

Niciun comentariu: