Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 9 februarie 2011

Friptura de porc cu usturoi si sos de rosii






























I



1 bucata intreaga de porc
1 capatana de usturoi
1 pahar de vin rosu de tara
1 pahar supa de carne
Ulei de masline
Condimente (cimbru, paprika, curry, piper, vegeta etc)
Sos de soia
Pasta de rosii

Mod de preparare:

Se ia bucata de carne si se maseaza bine cu putin ulei, sos de soia si condimente, se cresteaza din loc in loc si se introduce cate un catel de usturoi. Se introduce intr-o punga pentru copt impreuna cu vinul si se tine la frigider pana a doua zi cand se pregateste. Punem carnea in tava impreuna cu sosul format, dam la cuptor impreuna cu supa de carne incalzita si acoperim cu folie de aluminiu. Dupa 40 de minute inlaturam folia si adaugam pasta de rosii. Lasam pana se rumeneste frumos deasupra si ungem din cand in cand friptura cu sosul din tava.

Niciun comentariu: