Faceți căutări pe acest blog

vineri, 11 februarie 2011

Friptura de porc cu cartofi curry




























Friptura de porc cu cartofi curry
Ingrediente:

Carne impanata de porc
1 capatana de usturoi
Boia dulce
Curry
Paprika
Foi de dafin
Piper
Vegeta
Cartofi
Unt
1 cana de vin rosu
Supa de carne sau apa

Mod de preparare:

Impanam friptura cu cativa catei de usturoi, adaugam condimentele si supa. Dam la cuptor si stropim din cand in cand cu zeama din tava. Spre sfarsit adaugam si vinul si lasam sa scada bine. Cartofii ii taiem bucati potrivite si ii punem la fiert in apa cu doua lingurite de curry si un praf de sare. Cand au iert ii scurgem de zeama si ii amestecam cu putin unt. Servim friptura alaturi de cartofi.
Va mai prezint cateva fripturi bagate la cuptor cu ceva legume, vin si condimente:








Niciun comentariu: