Faceți căutări pe acest blog

marți, 28 septembrie 2010

Piept de curcan cu sos de rosii
























I


1 piept potrivit de curcan
1 ceapa
Cativa catei de usturoi
½ kg ardei capia
½ kg rosii coapte
1 legatura patrunjel verde
Pasta concentrata de tomate

Mod de preparare:

Pieptul se spala, se sterge si se taie cubulete mici. Ardeii si rosiile se taie in bucati mai mici dupa care se mixeaza pana devine o pasta. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Se pune o tava la incins, se adauga putin ulei dupa care se caleste ceapa si usturoiul. Adaugam pasta de rosii cu ardei si pieptul taiat. Condimentam dupa preferinta si lasam sa scada bine. Se adauga si pasta de tomate 1-2 linguri. Cratita se da la cuptor si spre sfarsit se adauga patrunjel tocat. Mancarica se serveste cu orice garnitura. Eu am facut niste orez cu praf de curry. Am fiert o cana de apa in trei cantitati de supa impreuna cu o lingurita de curry.

Niciun comentariu: