Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 27 octombrie 2010

Pui curry cu aroma de scortisoara
























































I


Cateva rosii
½ kg pui (pulpe dezosate superioare)

Pentru marinata:

½ iaurt
1 lingurita boia dulce
1 lingurita soia dulce
1 lingurita sos de ciuperci
1 lingura curry
1 ceapa
1 cartof mare
½ lingurita scortisoara
Cateva masline
1 capatana de usturoi
Ulei de masline
1 varf ardei iute
Pasta rosie de curry
Pasta verde de curry

Mod de preparare:

Se amesteca ingredientele pentru marinata, se acopera bucatile de pui si se tin la frigider pana a doua zi. Cartofii se taie cuburi, ceapa si usturoiul se toaca marunt iar rosiile se pun la blender. Carnea se dezoseaza, se inlatura din marinata si apoi se taie cuburi sau julien. Se caleste ceapa si usturoiul dupa care se adauga cartofii si curry-ul. Se scot si se caleste puiul in aceeasi tigaie. Se pun din nou cartofii si putina apa sau zeama de carne. Se pune restul de marinata ramasa sis pre sfarsitul fierberii se pun rosiile, maslinele si restul de condimente. Se da la cuptor sa scada putin.

Niciun comentariu: