1 kg ardei grasi potriviti, 9 bucati
200 gr orez, 1 cana mica
½ kg ciuperci
Ulei
Suc de rosii
Condimente curry, boia, piper, vegeta, foi de dafin
Pasta concentrate de tomate
1 morcov mare
2 cepe mari
1 patrunjel mic
1 pastarnac
1 legatura marar
1 legatura patrunjel
Cimbru
1 ardei capia
Tocam ceapa si apoi o calim, adaugam morcovul ras fin si
apoi orezul. Ciupercile tocate marunt se calesc separate in unt pana scade bine
zeama. Se adauga la orezul calit condimentele,
ciupercile calite si albitura rasa mic. Se tin pe foc ceva vreme apoi se adauga
1 lingura pasta de tomate amestecata cu pulpa de rosii si marar tocat. Dupa ce s-a
racit compozitia se umplu ardeii. Se calesc un pic ardeii dupa ce li s-a pus
capacul si se adauga supa de pasare sau
apa peste ei cat sa-I acopere cu doua degete. Spre sfarsit cand sunt aproape
gata se adauga pasta de tomate dizolvata in rosii date prin razatoare si marar.
Se servesc atat reci cat si calzi
2 comentarii:
Valeuuuu da ce pofta ai reusit sa-mi faci la ora 8 dimineata:)! Arata nemaipomenit de bine!
wah sayang ya saya gak bisa bahasa sana.. nice food..
Trimiteți un comentariu