Ciorba de ciuperci
500-700 gr ciuperci
1 l apa
1 l bors
1 ardei capia
1 ceapa rosie
1 ceapa alba
1 morcov
2 patrunjei
2 pastranaci
2 fire ceapa verde
2 catei usturoi
1 lingurita curry
1 lingurita boia
vegeta
patrunjel
Tocam ciupercile dupa plac, eu le-am taiat o parte felii si restul marunt. Calim ceapa tocata, morcovul ras fin, ardeiul si la urma ciupercile. Le lasam sa se inabuse bine acoperind cu capac. Adaugam celelalte legume tocate, condimentele si apa. Dupa ce au fiert se adauga bulionul, 1/2 din patrunjel, si spre sfarsit borsul cald si restul de patrunjel. Acoperim si servim a doua zi rece cu putina smantana grasa. Fara smantanica sau iaurt avem o ciorbita de post.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu