Chec marmorat, nu prea grozav, din cauza la cacaoa nu iese asa pufos
5 oua
200 gr faina
200 gr zahar
1 lingurita praf de copt
2 linguri de cacao
4 linguri ulei
2 plicuri zahar vanilat
un praf de sare
esenta de rom
coniac
coaja de citrice
rahat
stafide
nuca prajita
Stafidele se pun la hidratat in coniac si rom. Albusurile se bat spuma cu putina zeama de lamaie. Cand devin spuma adaugam treptat zaharul si mixam. Galbenusurile le frecam bine cu coaja de citrice si zaharul vanilat dupa care adaugam uleiul. Faina se amesteca cu parful de copt. Adaugam galbenusurile la albusuri, amestecam dupa care punem treptat faina si o incorporam usor de jos in sus. Impartim compozitia in doua parti egale si cernem cacaoa. Adaugam cacaoa la una din compozitii sau daca doriti o amestecati mai intai cu romul scurs de la stafide pentru a se incorpora mai usor.Tapetam o tava potrivita de chec si procedam in felul urmator: punem o lingura de compozitie alba, peste ea o lingura de compozitie cu cacao, iar compozitie alba si tot asa pana la terminarea aluatului. Peste fiecare lingura de aluat distribuim peste tot nuca taiata bucati, rahatul si stafidele.
2 comentarii:
You really make it seem so easy with your presentation but I
find this matter to be actually something which I think I would never understand.
It seems too complex and extremely broad for me.
I'm looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!
Check out my web site :: Causes Of Back Pain
arata bine si il am si eu in plan pentru zilele urmatoare!!!
Trimiteți un comentariu