Cele mai bune pt aparat sunt cele pe care scrie expresso, cafeaua este mult mai fina
Nu
Super buna
1) Cafea dalgona foarte buna
Portii pt 2 ps
5 lgt cafea solubila cat mai fina
5 lgt zahar tos
3 lgt apa calda sau lapte
2 pahare de lapte
Coniac grecesc metaxa
Ness pt decor
Se pune intr-o cana mare nessul si zaharul, se amesteca bine impreuna si abea apoi se adauga 3 lgt lapte. Se freaca mult si bine pana la albire si pana se face o crema groasa si fina, eu am terminat cu mixerul ca transpirasem. Dupa albire adaugam putin coniac pentru aroma si frecam iar. Se pune in fiecare pahar cu lapte cate 2 lgt de crema, se presara ness si se lasa putin sa se dizolve.
2) Cafea la cana cu filtru super
Portii pentru 3 ps
3 cescute de apa, cana mai putin cu 3-4 degete
50 gr cafea macinata fin
Zahar
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu