Grozav
Pentru ca in ultimul timp am ales sa gatesc carnea si pestele in cuptor la capac, la abur, am folosit si legume in acest fel
Se pune o cratita umpluta pe jumatate cu apa fiarta la cuptor si deasupra capacul ei intors invers sau o tava de pizza. In capac asezam pestele intreg condimentat sau carnea si pe langa saculetii cu legume. Pe o bucata mai mare de hartie de copt asezam una langa alta daca se poate, nu suprapuse, ciuperci intregi, buchetele de conopida, capia si morcovi taiati felii. Putem pune orice legume ne plac, cartofi n-am incercat dar radacinoasele se taie felii sau cuburi mici pt ca se fac mai greu ca celelalte. Le putem condimenta, eu le-am lasat asa. Aducem colturile hartiei si stranfem cu sfoara. Le punem langa carne deasupra aburilor de apa. Daca dureaza mai multnpunem papiotele cu 30 min inaintea pestelui. Sunt grozave ca garnitura.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu