Faceți căutări pe acest blog

joi, 11 martie 2021

Peste la cuptor

 





Suuuper bun, putem folosi orice peste

Caras sau orice alt peste

Sare

piper

Ulei de masline

patrunjel

usturoi

Pestele curatat in interior si de urechi se sterge foarte bine. Nu se cresteaza deloc. Il asezam in tava, punem sare, patrunjel intreg si usturoi zdrobit in burta pestelui. Rasnim sare si piper pe o parte, il intoarcem pe cealalta parte, rasnim si aici sare si piper dupa care punem cateva linguri ulei de masline peste el. Dam la cuptorul incalzit pt 30-35 min la 200° la functia ventilatie sus jos. Nu acoperim pestele si nu punem apa in tava.

garnitura de brocoli la steamer :

1 brocoli foarte verde

sare

piper

ulei de masline

Taiem broboli buchetele cat mai mici, le spalam sub jet de apa, le scurgem si le asezam pe o farfurie intinsa. Rasnim sare, piper si punem ulei de masline pe fiecare buchetel. Le asezam in vasul de la primul nivel de jos, acoperim si lasam 25 minute. Daca il vreti mai putin facut lasat vreo 17 min, mie mi-a placut asa, este foarte gustos. Ajunge pentru 2 portii. La fel vom face si conopida. Putem pune ulei si cand brocoli e gata scos si nu inainte.

Niciun comentariu: