Minunat de gustos, mai multe legume si mai putin orez
1/2 cescuta de orez
5 masuri de apa adica 2.5 cescute de apa
1 ceapa rosie
1 ardei capia
Morcov
Telina
Pastarnac
Patrunjel
250 gr ciuperci
2-3 lgt curry daca nu e iute
1 lgt curcuma
1 lgt boia
Sare
Piper
Orezul se pune in apa de seara pana dimineata cand se spala in mai multe ape si se scurge si se usuca in sita. Calim ceapa tocata, adaugam capia si apoi orezul. Dupa ce s-a calit bine punem morcovul si albitura rasa prin razatoarea mare. Separat in alta cratita calim ciupercile tocate in putin ulei. Dupa ce a scazut apa le adaugam la orez si le mai calim impreuna. Stingem cu 3 masuri de apa fierbinte ( masurate cu aceeasi cana si orezul si apa). Lasam sa scada apa si apoi mai adaugam 2 cani de apa fierbinte. Punem condimente.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu