Nemaipomenit de bun si sanatos, chiar daca nu e asa grasa carnea cu putin ulei pus deasupra tot sucul scurs peste legume le da acestora o savoare aparte
1 buc pulpa inferioara
Telina
Pastarnac
Morcovi
Ardei capia
Ceapa rosie
Usturoi
Frunze de patrunjel
Condimente
Ulei de masline
Carnea se sterge cu hartie si se condimenteaza pe ambele parti si se da cu ulei dupa care se freaca bine. Am pus boia, curry, curcuma, sare, piper, oregano, patrunjel, seminte de fenicul etc. Lasam la temperatura camerei pt cateva ore. Taiem legumele julien iar usturoiul se lasa intreg cu tot cu mantie. Pe hartie dubla de copt asezam o gramada mare de legume pt ca acestea se vor strange. Punem si usturoiul si frunzele de patrunjel intregi. Punem sare, boia, curry si le amestecam putin. Deasemenea putem pune si putin ulei peste legumele condimentate si apoi le amestecam. Deasupra merge carnea. Strangem bine folia de doua ori si strangem etans. Dam la cuptorul incins la 180 ° pt 1 ora dupa care taiem folia deasupra si mai lasam 20 min. Carnea nu se cresteaza, astfel nu se va usca ft mult. Legumele sunt minunate, isi iau gust de la carne, putem folosi orice carne.
Pieptul :
Minunat si pieptul, credeam ca o sa fie fad si nu iese gustos dar am pus ulei de masline si la carne si la legume
Carnea a fost de dimensiunea unui piept de pui intreg. La fel ca mai sus, am condimentat carnea si am uns-o cu ulei, legumele amestecate cu con dimente si ulei de masline amestecate. Asezam legumele si peste ele carnea. Strangem hartia si dam la la 180 ° o ora, taiem hartia deasupra si mai lasam vreo 20 min sa se rumeneasca, minunat, suculent si neuscat.
Pieptul :
Minunat si pieptul, credeam ca o sa fie fad si nu iese gustos dar am pus ulei de masline si la carne si la legume
Carnea a fost de dimensiunea unui piept de pui intreg. La fel ca mai sus, am condimentat carnea si am uns-o cu ulei, legumele amestecate cu con dimente si ulei de masline amestecate. Asezam legumele si peste ele carnea. Strangem hartia si dam la la 180 ° o ora, taiem hartia deasupra si mai lasam vreo 20 min sa se rumeneasca, minunat, suculent si neuscat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu