Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 9 februarie 2011

Mancare de vita cu ardei si ciupercute














































































M



Ingrediente:

½ carne de vita frageda
½ kg ciuperci champignon mai mici
1 ceapa rosie
1 ceapa alba
1 morcov mic
Cativa catei de usturoi
2 ardei grasi verzi
2 ardei capia rosii
Patrunjel verde
Sos de soia
Sos de ciuperci
Pasta de curry (rosie si verde)
Praf de curry
Boia dulce
Un praf de boia iute
Orez cu bob lung
Supa de carne

Mod de preparare:

Ceapa alba o tocam marunt, ceapa rosie si ardeii cuburi mari iar morcovii cu forma pentru legume. Taiem carnea bucati mai mici si spalam ciupercile fara a le curata de coaja. Calim cepele si usturoiul in putin ulei de masline, adaugam la calit si ardeii, apoi morcovii si la final carnea. Dup ace au fost bine calite putem adauga si ciupercutele intregi. Stingem cu apa fiarta si dam la cuptor. Intre timp calim orezul, ii adaugam niste curry si sos de soia si punem supa de pui ( 1 parte orez si 2 parti si ½ supa). Lasam orezul pana absoarbe zeama. Adaugam condimentele la mancare, cate putin din fiecare si lasam pana fierbe carnea. Servim cu patrunjel verde si garnitura de orez.

Niciun comentariu: