Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 20 iunie 2012

Ciorba de pui cu afumatura











Ciorba de pui cu afumatura

1 pui fara piept
1 ardei gras verde
1 ardei capia rosu
1 morcov mare
1 ceapa alba
1 ceapa verde
cozi de ceapa verde
1 pastarnac
1 patrunjel
1 cartof
2 oua
afumatura (scarita, kaizer)
rosii
pasta de tomate
bors
leustean
1 lingurita boia
1 lingurita curry
vegeta

Se caleste ceapa alba tocata marunt, se adauga morcovul ras mic si apoi ardeiul tocat iar la sfarsit condimentele. Puiul portionat il punem in 3 l apa si spumam ori de cate ori avem nevoie, adaugam afumatura si cartoful si restul de legume. Spre sfarist adaugam rosiile pasate, borsul si pasta de tomate. Punem cozi de ceapa verde tocate si verdeata. Inchidem focul si punem ouale batute zdrentuite. Se acopera si se serveste cu ceapa si ardei iute.

Niciun comentariu: