Grozav de buna si sanatoasa, putem cali si niste usturoi verde sau din acela vechi, i putem asezona si cu patrunjel
4 legaturi stevie
3-4 legaturi leurda
1 legatura ceapa verde
1 ceapa alba
Vreo 250-300 ml suc de rosii
1 lgt boia
1 lgt curcuma
Sare
Piper
Ulei de masline
Verdeata si ceapa verde spalate se toaca potrivit, nici prea marunt. Calim ceapa alba si partea alba de la ceapa verde. Adaugam treptat stevia ca e mai groasa, calim apoi punem, leurda si ceapa verde. Punem capac mereu ca sa inabusim stevia. Desfacem vreo 2 lgt pasta de rosie intr-o cana de apa si dupa ce s-a calit bine punem sucul de rosii si mirodeniile. Nu mai adaugam apa decat daca n-a fiert de ajuns cu cana de bulion. Lasam sa scada sosul si servim.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu