Ardei gras rosu
Ardei gras galben
Sunca
Oua de tara
Paine feliata
Cascaval
Telemea de oaie
Parmezan
Ceapa verde sau rosie
De preferat a se folosi paine feliata din comert din aia mare, bulgareasca sau cu felii patrate. Inlaturam usor miezul de paine de coaja, marginea feliei de paine si o scoatem. Calim ardeiul si sunca taiate cuburi potrivite, mai putem adauga ceapa rosie, ceapa verde, patrunjel sau orice alt mezel, eu am pus kaizer si salam de sibiu. Strangem legumele in mijlocul tigaii si punem coaja de paine, aranjam legumele pe toata suprafata felii de paine. Punem ou batut, cascaval, branzeturi, asezam miezul de la felie peste, intoarcem cu spatula avand grija sa nu stricam felia si prajim putin si pe cealalta parte. O sa iasa din ou pe afara, ca sa se lege mai bine punem cascaval si insinte si dupa ou.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu