Prajitura cu visine 2
Ingrediente:
1 kg visine
6 oua
6 linguri de faina
1 cana de zahar
1 lingurita zeama de lamaie
Esente
Coaja de portocale si lamaie
6 linguri zahar pudra
Mod de preparare:
Visinele fara samburi se presara cu ceasca de zahar si se lasa cateva ore la rece sa se lase siropul. Cele 6 linguri de zahar se bat cu galbenusurile, coaja de portocale, esentele si coaja de lamaie. Albusurile reci se bat spuma cu zeama de lamaie si un praf de sare. Se pun alternative cateva linguri de faina si cateva de albus si se amesteca de jos in sus. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (tava de 20/30). Se aseaza visinele scurse si date putin prin faina. Sucul ramas nu-l aruncati pastrati-l la congelator pentru o alta prajitura. Se da la cuptor pana se rumeneste.
Ingrediente:
1 kg visine
6 oua
6 linguri de faina
1 cana de zahar
1 lingurita zeama de lamaie
Esente
Coaja de portocale si lamaie
6 linguri zahar pudra
Mod de preparare:
Visinele fara samburi se presara cu ceasca de zahar si se lasa cateva ore la rece sa se lase siropul. Cele 6 linguri de zahar se bat cu galbenusurile, coaja de portocale, esentele si coaja de lamaie. Albusurile reci se bat spuma cu zeama de lamaie si un praf de sare. Se pun alternative cateva linguri de faina si cateva de albus si se amesteca de jos in sus. Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt (tava de 20/30). Se aseaza visinele scurse si date putin prin faina. Sucul ramas nu-l aruncati pastrati-l la congelator pentru o alta prajitura. Se da la cuptor pana se rumeneste.
Un comentariu:
Numai bunatati ai,,,,,,felicitari pentru blog,,,,,Pupp!!!
Trimiteți un comentariu