I
1 piept de pui
1 morcov
1 ceapa
1ardei capia
½ conopida mica
200 g masline kalamata
1-2 linguri curry
1 lingura soia dulce
1 lingura sos de peste
1 mana de porumb
2-3 rosii
2-3 linguri pasta concentrata de tomate
Vegeta
2 maini fasole galbena
Boabe de piper mozaic
Ulei de masline
Mod de preparare:
Ceapa se toaca marunt, ardeiul julien, carnea cubulete si morcovul se da prin razatoarea mica. Conopida se desface in buchetele cat mai mici si se pune in apa rece cu sare si otet. Se caleste in putin ulei incins ceapa, apoi se adauga pe rand ardeiul, carnea, morcovul si maslinele. Dupa ce le-am calit bine se adauga apa fierbinte sau daca aveti supa de carne. Se pune si conopida scursa si se condimenteaza. Cand au fiert pe jumatate se adauga fasolea si rosiile pasate iar apoi se da la cuptor sa scada bine.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu