Mie personal mi-a placut foarte mult acest sos iar patrunjelul proaspat e sanatos datorita vitaminei C care este mai multa decat la lamaie
Ingrediente:
Cativa cartofi potriviti
2 legaturi patrunjel
40 g cascaval
60 ml ulei
Sare piper
Peste
Usturoi cativa catei
Lamaie
Rozamrin
condimente
Mod de preparare:
Cartofii se ung cu ulei de masline si se condimenteaza. Se pun pe folie de aluminiu si se strange bine hartia. Se baga la cuptor. Pestele se curata si se spala. Se condimenteaza bine, se unge cu zeama de lamaie si se pune in folie de aluminiu. Se da si el la cuptor. Patrunjelul spalat se mixeaza impreuna cu cascavalul si uleiul. Pestele daca este mic se lasa 20 minute iar pentru cel mare e necesar vreo 30-40 de minute. Se servesc impreuna cu sosul.
Cativa cartofi potriviti
2 legaturi patrunjel
40 g cascaval
60 ml ulei
Sare piper
Peste
Usturoi cativa catei
Lamaie
Rozamrin
condimente
Mod de preparare:
Cartofii se ung cu ulei de masline si se condimenteaza. Se pun pe folie de aluminiu si se strange bine hartia. Se baga la cuptor. Pestele se curata si se spala. Se condimenteaza bine, se unge cu zeama de lamaie si se pune in folie de aluminiu. Se da si el la cuptor. Patrunjelul spalat se mixeaza impreuna cu cascavalul si uleiul. Pestele daca este mic se lasa 20 minute iar pentru cel mare e necesar vreo 30-40 de minute. Se servesc impreuna cu sosul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu