Faceți căutări pe acest blog

joi, 25 martie 2010

Ciuperci umplute cu legume







Ingrediente:

10 ciuperci 1 morcov o ceapa o telina 1 bucata pastarnac 100 grame cascaval patrunjel 2 linguri de ulei masline piper o lingura concentrat de legume

Mod de preparare:

Dupa ce au fost curatate si spalate, ciupercilor li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana se inmoaie. Se adauga coditele de la ciuperci si acestea tocate marunt, apoi morcovul, telina si pastarnacul rase prin razatoarea mica. Se condimenteaza cu piper, se adauga o lg de concentrat de legume si se tine pe foc pana ce toate legumele s-au inmuiat. Oprim flacara si adaugam o lingura plina de cascaval ras si patrunjel. Fiecare ciupercuta se umple cu aceasta compozitie, se aseaza in tava cu putina apa si se da la cuptor pentru 20 min. Cand sunt aproape gata, se adauga la fiecare cascaval ras si se mai baga la cuptor pentru 5 min. Se pot servi ca atare sau ca garnitura la alt preparat.

Niciun comentariu: