Faceți căutări pe acest blog

joi, 25 martie 2010

Piept umplut cu verdeata si garnitura de legume





Ingrediente:

½ piept de pui
Cateva frunze de spanac
Putin cascaval
Gogosar
½ punga mix de legume congelate
100 g unt pentru legume
Ulei de masline
Condimente
50 g unt pentru pieptul de pui
Cateva linguri de vin alb

Mod de preparare:

Se spala pieptul de pui si se sterge bine. Se bate putin si se acopera cu frunze de spanac oparite si scurse, putin cascaval si gogosar. Se condimenteaza pe toate partile si se leaga cu sfoara de bucatarie. Se soteaza putin in untul topit si la sfarsit se adauga si vinul. Se aseaza pieptul intr-o tava de yena si se pune sosul peste. Se lasa la cuptor pana se rumeneste frumos. Pentru legume se pune apa la fiert cu putina sare. Cand clocoteste adaugam legumele si le fierbem cateva minute sa ramana “al dente”. Se scurg de apa si se soteaza in unt si putin ulei de masline. Se adauga condimente si putin vin alb dupa gust. Cui ii place poate adauga si usturoi. Se scoate sfoara ruloului , se taie si se serveste cu legumele si sos

Niciun comentariu: